Referenser och företag

Under alla våra verksamhetsår har vi kunnat glädja många företag och storkonsumenter med våra vackra hängmattor och hängstolar till attraktiva priser. På den här sidan hittar du referenser om hur även du kan beställa dina hängmattor till förmånliga priser.


B2B


Hur kan jag beställa som företag eller institution?

Ange ditt företagsnamn i kassan, betala med en betalningsmetod så får du fakturan från oss.Kommer moms att debiteras automatiskt?

Är företaget baserat i EU men utanför Nederländerna? Ange då även momsnummer. Momsen flyttas sedan automatiskt i kassan. Du kommer att få en faktura på vilken momsen har omvänts.

Vi kan inte ändra fakturan i efterhand. Vi kan inte heller överföra momsen i efterhand. Du bör därför noggrant kontrollera alla detaljer i kassan.Kan jag som företag eller institution lägga till en referens?

Om en referens ska anges på fakturan ska du ange detta i ett fält vid kassan. Till exempel efter företagsnamnet eller till efternamnet.Kan jag få en offert som företag eller institution?

Alla rabatter läggs automatiskt till i kundvagnen. Så du ser direkt vad de totala kostnaderna är och om produkterna finns i lager. Vi ger inga andra rabatter. Läs mer om rabatter här.

Om du behöver en offert som PDF, gör följande: Lägg först beställningen via hemsidan. Välj som betalningsmetod "Banköverföring".

Du kommer omedelbart att få en orderbekräftelse via e-post. E-postmeddelandet innehåller även orderbekräftelsen som PDF. Använd denna PDF som ett citat.

När offerten har godkänts av dig kan du lägga beställningen igen och betala direkt. Eller betala via betalningsuppgifterna som har skickats till dig i ett separat mejl. Efter betalning får du automatiskt fakturan.

Avbryta offert? Beställningen avbryts automatiskt efter 14 dagar om betalning inte görs.Kan jag som företag eller institution betala med faktura?

Behöver din administration fakturan först innan beställningen kan betalas? Då har vi följande lösning.

Lägg först beställningen via webbplatsen. Välj "Banköverföring" som betalningsmetod.

Du kommer omedelbart att få en orderbekräftelse via e-post. Svara på denna orderbekräftelse med kommentaren att du vill ha fakturan först.

Vi skickar fakturan via e-post med vårt bankkontonummer (IBAN) inom 1 arbetsdag.

Vi skickar beställningen efter att vi har mottagit betalningen. Vi kollar detta en gång i veckan. Du kan skicka oss ett betalningsbevis för att påskynda detta.

Obs: Du kommer att få en betalningsförfrågan från vår betalningsleverantör Mollie för beställningen du har lagt. Du kan ignorera den här. Vi avbryter beställningen du lagt och skapar en ny beställning med en ny faktura.Kan jag som företag eller institution också betala i efterhand med faktura?

Det är inte möjligt. Beställningen måste betalas i sin helhet innan den skickas.Kan jag som företag eller institution få rabatt om jag lägger en stor beställning?

Klicka här för svaret på denna fråga.Jag har tappat bort min faktura, kan jag begära fakturan?

Fakturan skickas via e-post direkt efter betalning. Sök på "Hängmatta Butik" eller på "Tropilex B.V." i din egen brevlåda för att leta upp fakturan.

Hittades inte? Du kan själv begära fakturan via denna länk. Du kan bara begära fakturan från densamma webbplats + språk som beställningen gjordes på.

Vi kan inte e-posta fakturan igen. Du måste använda länken ovan.


Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren


Referenser


Hängmatta Butik & G Star

Hängmatta Butik & KLM

Hängmatta Butik & Starbucks

Hängmatta Butik & BBC

Hängmatta Butik & TrustedShops

Hängmatta Butik & Unilever

Hängmatta Butik & DPD

Hängmatta Butik & Chocomel

Hängmatta Butik & Centerparcs

Hängmatta Butik & Rabobank

Hängmatta Butik & RICOH

Hängmatta Butik & Knauf

Hängmatta Butik & Fontana

Hängmatta Butik & Van der Valk

Hängmatta Butik & Nieuwe Revu

Hängmatta Butik & Universal Studio's

Hängmatta Butik & Surfers Paradise

Hängmatta Butik & Belvedair

Hängmatta Butik leverde aan BAM Woningbouw

Hängmatta Butik & RTL

Hängmatta Butik & Linda