828,00 kr
Finns i lager
SKU
TR-0118201
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Hängmatta 1 Person Rainbow Single

Rating:
100% of 100
Specifikationer
Modell Hängmatta 1 Person
Färg Flera färger
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Vikt 1.3 kg
Kostnadsfri förvaringsväska Ja - kan också användas som väska
Matchande kudde Tillgänglig (ingår ej)
Matchande plaid Tillgänglig (ingår ej)
Förpackning 40 x 30 x 8 cm
Maxbelastning 120 kg
Material Polyesterbomull
Lyftbygel Nej
Längd på målarduk 200 cm
Bredd på målarduk 140 cm
Totallängd 320 cm
Minsta upphängningslängd 280 cm

Produktbeskrivning

Den ursprungliga brasilianska hängmattan!

Letar du efter en högkvalitetshängmatta? Välj då bland de vackra brasilianska hängmattorna som finns tillgängliga från Tropilex.

Det finns matchande hängmatteställningar för alla hängmattor.


Tjock duk med en mjuk karaktär

Hängmattan har en extra tjock duk, upp till 20 % tjockare än andra märken. Detta tjockare tyg ger mer komfort och gör hängmattan starkare och mer hållbar.

Materialet är en kombination av 70 % bomull och 30 % polyester. Tack vare polyestern kan bomullen inte sträckas för mycket. Det gör även hängmattan mer motståndskraftig mot regn. Vi rekommenderar dock att hängmattan alltid förvaras på en torr plats när den inte används.


Brasiliansk hängmatta

Alla brasilianska Tropilex-hängmattor har extra upphängningsrep. Detta gör att de sprids ut lättare än andra hängmattor. Det skapar även en bättre fördelning av kroppsvikten. Allt detta säkerställer att de är ännu bekvämare.

Upphängningsrepen kommer ut från tyget istället för att sys fast på det. Detta ser inte bara bra ut utan det minskar även risken att repen går av med upp till 30 %.


Mer rymlig liggyta

Denna brasilianska Tropilex-hängmatta har en bättre liggyta. Ytan är större än för jämförbara hängmattor, medan längden är densamma. Detta gör att den passar bättre för dem som är lite större eller längre.


Hantverk

Den här hängmattan är ett utmärkt exempel på brasilianskt hantverk.

Först maskinvävs tyget för en minimal felmarginal och bästa möjliga kvalitet. Hängmattan görs sedan färdig för hand. Efter att den stora duken har klippts till rätt storlek fransas båda ändarna separat. Upphängningsrepen är fastknutna på hängmattan för hand.


Matchande förvaringsväska

Varje Tropilex-hängmatta levereras med en matchande väska. Du kan använda denna väska för att förvara hängmattan. Dessutom kan väskorna för hängmattorna utan spridarstänger även användas som en rolig tygväska!


Tillverkad med kärlek i Brasilien

Brasilianska Tropilex-hängmattor produceras faktiskt i Brasilien. Landets månghundraåriga hängmattetradition återspeglas i dessa unika hängmattor och hängstolar!

Tropilex står för Fairtrade: produktion under bra arbetsförhållanden och till ett rimligt pris. På detta sätt bidrar Tropilex till det växande välståndet i utvecklingsregioner.

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta/hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta/hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt en behjärtansvärd sak. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängmatta 1 Person Rainbow Single
Produktgranskning
 1. Gåva väl mottagen
  Produktgranskning
  100%
  Jag köpte den här som en bröllopsdag till min fru. Det kom i tid, hon är väldigt glad och upphetsad att hänga den på vår veranda. Varan fick välpackad, fin förvaringsväska gav henne spänning.

  Recension av Bryan C

  Publicerad

Matchande stativ
Matchande monteringsmaterial