1668,00
Finns i lager
SKU
TR-0125402
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Hängmatta 2 Personer American Green

Rating:
100% of 100
Specifikationer
Modell Hängmatta 2 Personer
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Grön
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Matchande kudde Ja (ingår)
Förpackning 120 x 20 x 20 cm
Maxbelastning 180 kg
Material Olefin
Vikt 5.6 kg
Lyftbygel Ja
Längd på lyftbygel 115 cm
Längd på målarduk 210 cm
Bredd på målarduk 115 cm
Totallängd 350 cm
Minsta upphängningslängd 330 cm

Produktbeskrivning

Exklusiva amerikanska hängmattor

Dessa amerikanska hängmattor är några av Tropilex bästsäljare. Den exklusiva nordamerikanska stilen på dessa hängmattor med spridarstång ser alltid fantastisk ut. Dessutom är "American" och "Vegas" vadderade och därför extra bekväma. Allt i kombination med den medföljande kudden!

Det vadderade tyget är väderbeständigt och snabbtorkande. När det gäller utseende och känsla är det mycket likt bomull. Dessa hängmattors spridarstänger är gjorda i lyxigt Shorea-trä (100 % FSC).

Den stora "Vegas" och den mindre "American"

"Vegas"-hängmattan är den största av dessa två amerikanska bröder. Du kan hänga hängmattan "Vegas" i valfri Tropilex-hängmatteställning. Det betyder att du kan ligga varhelst du vill i trädgården, det kommer även se fantastiskt ut.

Hängmattan "American" är cirka 20 cm mindre bred och 50 cm kortare än "Vegas". Fortfarande trevlig och rymlig, perfekt för den mindre trädgården. "American"-hängmattan passar i alla Tropilex-dubbelhängmatteställningar.

Båda de vadderade hängmattorna levereras med en kudde för optimal komfort.

Matchande förvaringsväska

Alla Tropilex-hängmattor levereras med en praktisk väska som du kan använda för att enkelt förvara hängmattan.

Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängmatta 2 Personer American Green
Produktgranskning
Kundrecensioner
  1. Trevligt för en tupplur!
    100%
    Vacker, vacker solid, perfekt liggande sömnfrämjande hängmatta. Jag är väldigt nöjd med det. Det finns också en fin kudde i den.

    Recension av W.Biemans

    Publicerad

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.870 verifierade recensioner!

Matchande monteringsmaterial