1188,00 kr
Ej i lager
SKU
TR-0125502
Skickas inom 5 arbetsdagar
Specifikationer
Modell Hängmatta 2 Personer
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Orange
Vikt 1.8 kg
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Matchande kudde Tillgänglig (ingår ej)
Matchande plaid Tillgänglig (ingår ej)
Förpackning 40 x 30 x 8 cm
Maxbelastning 180 kg
Material Polyesterbomull
Lyftbygel Nej
Längd på målarduk 230 cm
Bredd på målarduk 160 cm
Totallängd 350 cm
Minsta upphängningslängd 310 cm

Produktbeskrivning

Fånga varje vind med en mexikansk hängmatta

Liggande i en mexikansk hängmatta kan du njuta av den svaga brisen som blåser över din rygg. Med denna flätade rephängmatta kommer varje vindpust vara utsökt svalkande. Perfekt för de varma sommardagarna!


Ligg bekvämt

Mexikanska hängmattor består av hundratals tunna trådar. Dessa säkerställer utmärkt viktfördelning så att du kan ligga bekvämt. Dessutom är Tropilex mexikanska hängmatta inte knuten, utan faktiskt flätad. Detta ger extra komfort.

Du behöver inte oroa dig för att trådarna ska skära in i huden. Eftersom hängmattan består av så många trådar så kommer det inte att hända!


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängmatta 2 Personer Mexico Fuego
Produktgranskning

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.799 verifierade recensioner!