1 188,00 kr
Finns i lager
SKU
TR-0125501
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Hängmatta 2 Personer Mexico Rainbow

Rating:
100% of 100
Specifikationer
Modell Hängmatta 2 Personer
Färg Flera färger
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Vikt 1.8 kg
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Matchande kudde Tillgänglig (ingår ej)
Matchande plaid Tillgänglig (ingår ej)
Förpackning 40 x 30 x 8 cm
Maxbelastning 180 kg
Material Polyesterbomull
Lyftbygel Nej
Längd på målarduk 230 cm
Bredd på målarduk 160 cm
Totallängd 350 cm
Minsta upphängningslängd 310 cm

Produktbeskrivning

Fånga varje vind med en mexikansk hängmatta

Liggande i en mexikansk hängmatta kan du njuta av den svaga brisen som blåser över din rygg. Med denna flätade rephängmatta kommer varje vindpust vara utsökt svalkande. Perfekt för de varma sommardagarna!


Ligg bekvämt

Mexikanska hängmattor består av hundratals tunna trådar. Dessa säkerställer utmärkt viktfördelning så att du kan ligga bekvämt. Dessutom är Tropilex mexikanska hängmatta inte knuten, utan faktiskt flätad. Detta ger extra komfort.

Du behöver inte oroa dig för att trådarna ska skära in i huden. Eftersom hängmattan består av så många trådar så kommer det inte att hända!


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta/hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta/hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt en behjärtansvärd sak. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängmatta 2 Personer Mexico Rainbow
Produktgranskning
 1. Mycket nöjd med hängmattan
  Produktgranskning
  100%
  Vi är mycket nöjda med vår hängmatta och snabb leverans, och nu måste vi fortfarande vänta på det goda vädret och sedan njuta.

  Recension av Belilis Rita

  Publicerad

Matchande monteringsmaterial