1428,00
Finns i lager
SKU
TR-0120401
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00
Specifikationer
Modell Hängmatta 2 Personer
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Orange
Kostnadsfri förvaringsväska Ja - kan också användas som väska
Matchande kudde Tillgänglig (ingår ej)
Matchande plaid Tillgänglig (ingår ej)
Förpackning 40 x 30 x 8 cm
Maxbelastning 180 kg
Material Polyesterbomull
Vikt 2.5 kg
Vävens densitet 380 g/m²
Lyftbygel Nej
Längd på målarduk 230 cm
Bredd på målarduk 160 cm
Totallängd 350 cm
Minsta upphängningslängd 310 cm
Ladda ner instruktioner

Produktbeskrivning

Tropilex-hängmatta "Premium"

Denna colombianska Tropilex-hängmatta är gjord med en speciell vävningsteknik. Detta gör det möjligt att använda flera färgade trådar och skapa ett unikt mönster.

Tyget blir även extra starkt tack vare denna speciella vävningsteknik. Desto mer anledning att kalla den här Tropilex-hängmattan för "Premium"!

Med sin unika karaktär och höga kvalitet är Tropilex-hängmatta "Premium" därför det främsta valet för alla som vill ha en förstklassig hängmatta!


Tjock duk med en mjuk karaktär

Hängmattan "Premium" har en extra tjock duk, upp till 20 % tjockare än andra märken. Detta tjockare tyg ger mer komfort och gör hängmattan starkare och mer hållbar.

Materialet är en kombination av 70 % bomull och 30 % polyester. Bomullen och de unika mönstren i tyget ger hängmattan "Premium" dess mjuka karaktär.

Tack vare polyestern kan bomullen inte sträckas för mycket. Det gör även hängmattan mer motståndskraftig mot regn. Vi rekommenderar dock att hängmattan alltid förvaras på en torr plats när den inte används.


Colombianska hängmattor

Colombianska hängmattor, så som hängmattan"Premium", har extra upphängningsrep. Detta gör att de sprids ut lättare än andra hängmattor. Det skapar även en bättre fördelning av kroppsvikten. Allt detta säkerställer att de är ännu bekvämare.

Upphängningsrepen kommer ut från tyget istället för att sys fast på det. Detta ser inte bara bra ut utan det minskar även risken för att repen går av med upp till 30 %.

Dessutom kommer hängmattan "Premium" med en "Open Loop" hängögla för att göra upphängningen ännu enklare.


Mer rymlig liggyta

Denna colombianska Tropilex-hängmatta har en skräddarsydd liggyta. Ytan är större än för jämförbara hängmattor, medan längden är densamma. Detta gör hängmattan "Premium" bättre lämpad för de av oss som är lite större eller längre.


Hantverk

Hängmattan "Premium" är ett utmärkt exempel på colombianskt hantverk.

Först maskinvävs tyget för en minimal felmarginal och bästa möjliga kvalitet. Hängmattan görs sedan färdig för hand. Efter att den stora duken har klippts till rätt storlek fransas båda ändarna separat. Dessa 30 cm långa trådar kallas "cadejo" i Colombia och flätas till snören. Upphängningsrepen är knutna till dessa "cadejo" för hand.

"Cadejo" ger den colombianska hängmattan sitt attraktiva, handgjorda utseende. Det ger även extra styrka och gör det lättare för hängmattan att öppna sig.


Matchande förvaringsväska

Varje Tropilex-hängmatta levereras med en matchande väska. Du kan använda denna väska för att förvara hängmattan. Dessutom kan väskorna för hängmattorna utan spridarstänger även användas som en rolig tygväska!


Tillverkad med kärlek i Colombia

Tropilex Colombianska hängmattor produceras faktiskt i Colombia. Landets månghundraåriga hängmattetradition återspeglas i dessa unika hängmattor och hängstolar!

Tropilex står för Fairtrade: produktion under bra arbetsförhållanden och till ett rimligt pris. På detta sätt bidrar Tropilex till det växande välståndet i utvecklingsregioner.

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängmatta 2 Personer Premium Melon
Produktgranskning

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.870 verifierade recensioner!

Matchande monteringsmaterial