4548,00
Finns i lager
SKU
TR-0135401
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00
Specifikationer
Modell Hängmatta Familj
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Grå
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Matchande kudde Ja (ingår)
Förpackning 140 x 45 x 45 cm
Maxbelastning 200 kg
Material Olefin
Vikt 12.5 kg
Lyftbygel Ja
Längd på lyftbygel 140 cm
Längd på målarduk 210 cm
Bredd på målarduk 140 cm
Totallängd 400 cm
Minsta upphängningslängd 360 cm

Produktbeskrivning

Häng kungligt i hängmattan "Big Fat"!

Upplev det optimala inom lyx med hängmattan "Big Fat". Denna hängmatta är vadderad och hela 20 centimeter tjock. Det blir inte mycket bekvämare än så här! Häng kungligt i denna vadderade hängmatta - komplett med medföljande kudde.

Materialet i hängmattan "Big Fat" är väderbeständigt, snabbtorkande och ser ut samt känns mycket som bomull. Eftersom den här hängmattan är så tjock, är det bäst att inte låta den hänga ute i regnet. Hängmattan "Big Fat" torkar inte lika snabbt som en vanlig hängmatta. Det vore ju synd om du skulle missa några avkopplande stunder på grund av det!


Kudde ingår

Spridarna är gjorda i lyxigt Shorea-trä (100 % FSC). För optimal liggkomfort levereras hängmattan "Big Fat" med kudden som visas på bilderna.


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängmatta Familj Big Fat Grey
Produktgranskning
Kundrecensioner
 1. Bra
  100%
  En bra kvalitet, exakt som beskrivet, mycket stabil, bra bredd, ganska lämplig för 2 personer, så att du inte sjunker ner i den, vi ser fram emot den första avkopplingstiden På våren kommer jag definitivt att behålla den, pris / prestandaförhållandet är mycket bra!

  Recension av Kathleen

  Publicerad

 2. Värde för pengarna!
  100%
  Super hängmatta. Trevligt och stort och robust

  Recension av Richard

  Publicerad

 3. Njut av fett fett
  100%
  Denna hängmatta är helt enkelt trevlig -)

  Recension av Chantal

  Publicerad

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.870 verifierade recensioner!

Matchande monteringsmaterial