1428,00 kr
Finns i lager
SKU
TR-0135301
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Hängmatta Familj Rope Natura

Rating:
100% of 100
Specifikationer
Modell Hängmatta Familj
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Vit / naturfärgad
Vikt 4.6 kg
Kostnadsfri förvaringsväska Nej
Matchande kudde Tillgänglig (ingår ej)
Förpackning 140 x 15 x 15 cm
Maxbelastning 160 kg
Lyftbygel Ja
Längd på lyftbygel 140 cm
Längd på målarduk 210 cm
Bredd på målarduk 140 cm
Totallängd 400 cm
Minsta upphängningslängd 380 cm

Produktbeskrivning

Trevligt och svalt med hängmattan "Rope"

Med hängmattan "Rope" kan du koppla av och njuta av varje vind som blåser förbi. Denna knutna rephängmatta håller dig alltid sval, även under varma sommardagar! Spridarna är gjorda i lyxigt Shorea-trä (100 % FSC). "Rope"-hängmattan passar perfekt i Tropilex familjehängmatteställningar.

Tålig och bekväm

Tack vare sina många hål erbjuder en knuten hängmatta svalkande ventilation, vilket gör den till en underbar sommarhängmatta! "Rope"-hängmattan är faktiskt inte knuten utan snarare flätad. Detta gör att tyget känns väldigt skönt även mot bar hud.

Tropilex rephängmattor är flätade med tjocka rep istället för med hundratals tunna rep. Detta gör våra hängmattor extra starka och hållbara.

Och eftersom "Rope" är flätad med två rep istället för ett rep, är den även upp till 40 % starkare än jämförbara hängmattor!


Mjuk polyester från återvunna plastflaskor

En mycket speciell egenskap hos hängmattan "Rope" är att den är gjord av polyester från återvunna plastflaskor. I synnerhet eftersom produktionen sker i Indien, där avfall är ett stort problem.

Givetvis är materialanvändningen inte på bekostnad av vare sig kvalitet eller komfort. I själva verket, tack vare en unik vävningsteknik, känns tyget underbart mjukt. Till och med mjukare än bomull!

Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängmatta Familj Rope Natura
Produktgranskning
Kundrecensioner
 1. Utsökt!
  100%
  Efter att ha fått en bra förklaring per telefon om vårt avsedda val och hängningsalternativ levererades köpet nästa dag enligt överenskommelse. Vi njuter omedelbart av vår robusta och även vackra familjehängmatta.

  Recension av A Hokke

  Publicerad

 2. Topp hängmatta
  100%
  Utsökt. Skön. Bekväm och rymlig

  Recension av Polman

  Publicerad

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.799 verifierade recensioner!

Matchande monteringsmaterial