1 308,00 kr
Finns i lager
SKU
TR-0210303
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Hängstol 1 Person Premium Cherry

Rating:
100% of 100
Specifikationer
Modell Hängstol 1 Person
Färg Lila
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Vikt 3 kg
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Matchande kudde Tillgänglig (ingår ej)
Matchande plaid Tillgänglig (ingår ej)
Förpackning 110 x 10 x 10 cm
Maxbelastning 120 kg
Material Polyesterbomull
Lyftbygel Ja
Längd på lyftbygel 110 cm
Längd på målarduk 160 cm
Bredd på målarduk 115 cm
Totalhöjd 160 cm
Lägsta upphängningshöjd 190 cm
Ladda ner instruktioner

Produktbeskrivning

Tropilex-hängstol "Premium"

Denna colombianska Tropilex-hängstol är gjord med en speciell vävningsteknik. Detta gör det möjligt att använda flera färgade trådar och skapa ett unikt mönster.

Tyget blir även extra starkt tack vare denna speciella vävningsteknik. Desto mer anledning att kalla den här Tropilex-hängstolen för "Premium"!

Med sin unika karaktär och höga kvalitet är Tropilex-hängstolen "Premium" därför det främsta valet för alla som vill ha förstklassig hängstol!


Tjock duk med en mjuk karaktär

Hängstolen "Premium" har en extra tjock duk, upp till 20 % tjockare än andra märken. Detta tjockare tyg ger mer komfort och gör hängstolen starkare och mer hållbar.

Materialet är en kombination av 70 % bomull och 30 % polyester. Bomullen och de unika mönstren i tyget ger hängstolen "Premium" dess mjuka karaktär.

Tack vare polyestern kan bomullen inte sträckas för mycket. Det gör även hängstolen mer motståndskraftig mot regn. Vi rekommenderar dock att hängstolen alltid förvaras på en torr plats när den inte används.


Colombiansk hängstol

Colombianska hängstolar, som 'Premium' hängstol, har extra upphängningsrep. Detta gör att de sprids ut lättare än andra hängstolar. Det skapar även en bättre fördelning av kroppsvikten. Allt detta säkerställer att de är ännu bekvämare.

Upphängningsrepen kommer ut från tyget istället för att sys fast på det. Detta ser inte bara bra ut, det minskar även risken att repen går av med upp till 30 %.


Hantverk

Hängstolen "Premium" är ett utmärkt exempel på colombianskt hantverk.

Först maskinvävs tyget för en minimal felmarginal och bästa möjliga kvalitet. Hängstolen görs sedan färdig för hand. Efter att den stora duken har klippts till rätt storlek fransas båda ändarna separat. Dessa 30 cm långa trådar kallas "cadejo" i Colombia och flätas till snören. Upphängningsrepen är knutna till dessa "cadejo" för hand.

"Cadejo" ger den colombianska hängstolen sitt attraktiva, handgjorda utseende. Det ger även extra styrka och gör det lättare för hängstolen att öppna sig.


Matchande förvaringsväska

Varje Tropilex-hängstol levereras med en matchande väska. Du kan använda denna väska för att förvara hängstolen.


Tillverkad med kärlek i Colombia

Tropilex Colombianska hängstolar produceras faktiskt i Colombia. Landets månghundraåriga hängmattetradition återspeglas i våra unika hängmattor och hängstolar!

Tropilex står för Fairtrade: produktion under bra arbetsförhållanden och till ett rimligt pris. På detta sätt bidrar vi till det växande välståndet i utvecklingsregioner.

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta/hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta/hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt en behjärtansvärd sak. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängstol 1 Person Premium Cherry
Produktgranskning
 1. Fina färger
  Produktgranskning
  100%
  Mycket vackra färger på den här hängstolen. Också verkligen en kvalitetsprodukt, den här hängstolen. Hur allt är vävt och färdigt ser bra ut. Nöjd med det, och leveransen var snabb!

  Recension av Netty Groos Sens

  Publicerad