1 548,00 kr
Ej i lager
SKU
TR-0215303
Skickas inom 5 arbetsdagar
Specifikationer
Modell Hängstol 1 Person
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Grå
Vikt 5.4 kg
Matchande kudde Ja (ingår)
Förpackning 110 x 30 x 30 cm
Maxbelastning 120 kg
Material Olefin
Lyftbygel Ja
Längd på lyftbygel 100 cm
Längd på målarduk 200 cm
Bredd på målarduk 120 cm
Totalhöjd 160 cm
Lägsta upphängningshöjd 220 cm

Produktbeskrivning

Hängstol "Sereno"

"Sereno" är en hängstol i en typisk nordamerikansk stil. Utseendet är mycket bra och det gäller även komforten att ligga och sitta i! Hängstolen är extra vadderad och är underbart mjuk.

Denna hängstol har även ett inbyggt fotstöd för extra komfort. Den medföljande kudden fulländar avkopplingen!

Hängstolen "Sereno" är tillverkad i väderbeständigt och snabbtorkande material. Tyget ser ut som bomull och känns lika behagligt på huden. Denna hängstol kan därför användas både inomhus och utomhus. Den är extremt väderbeständig tack vare det unika materialet. Vi rekommenderar dock alltid att du förvarar hängmattestolen torrt när den inte används.

Spridarstången är gjord i 100 % FSC-trä.


Inklusive kudde och fotstöd

Du sitter bekvämt i denna hängmattestol eftersom hängmattestolen "Sereno" inkluderar kudden. Fotstödet är redan fäst vid hängstolen.


Rättvist producerad

Tropilex-hängmattor och -hängstolar tillverkas i Sydamerika och Asien med rättvisa handelsvillkor. Tropilex betalar rättvisa priser och bevakar arbetsförhållandena. På så sätt bidrar varje Tropilex-hängmatta eller -hängstol till att välståndet växer i utvecklingsregioner.


Miljövänligt och One Percent for the Planet

Tropilex är ett miljövänligt företag. Produktionen är inte bara så hållbar som möjligt, Tropilex bidrar även till vår planets framtid via One Percent for the Planet.

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Hängstol 1 Person Sereno Grey
Produktgranskning

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.799 verifierade recensioner!