288,00kr
Finns i lager
SKU
TR-0730102
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Kudde Black Edition Mint

Specifikationer
Modell Kudde
Färg Svart
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Vikt 0.6 kg
Matchande plaid Tillgänglig (ingår ej)
Förpackning 50 x 50 x 12 cm
Material Polyesterbomull
Totallängd 50 cm
Totalbredd 50 cm
Totalhöjd 12 cm

Produktbeskrivning

Extra komfort i god stil

Tycker du att det är mer bekvämt att ligga på en kudde? Det är du inte ensam om! Det är därför Hängmatta Butik har alla typer av kuddar som passar till (nästan) alla hängmattor och hängstolar. Extra komfort i god stil!

Kudden Tropilex håller hög kvalitet och erbjuder optimal komfort. Polyesterfyllningen gör den mjuk och bekväm. Överdraget är tillverkat i högkvalitativ bomull från Colombia/Indien.

Kudden mäter 50x50 cm. Stoppningen kan tas ur och överdraget kan tvättas i 30 grader Celsius.


Rättvist och hållbart producerat i Indien och Colombia

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och Colombia.


Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta/hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta/hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt en behjärtansvärd sak. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Kudde Black Edition Mint
Produktgranskning