288,00
Finns i lager
SKU
TR-0710301
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00
Specifikationer
Modell Kudde
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Röd
Matchande plaid Tillgänglig (ingår ej)
Förpackning 50 x 50 x 12 cm
Material Polyesterbomull
Vikt 0.6 kg
Vävens densitet 320 g/m²
Totallängd 50 cm
Totalbredd 50 cm
Totalhöjd 12 cm
Ladda ner instruktioner

Produktbeskrivning

Extra komfort i god stil

Tycker du att det är mer bekvämt att ligga på en kudde? Det är du inte ensam om! Det är därför Hängmatta Butik har alla typer av kuddar som passar till (nästan) alla hängmattor och hängstolar. Extra komfort i god stil!

Kudden Tropilex håller hög kvalitet och erbjuder optimal komfort. Polyesterfyllningen gör den mjuk och bekväm. Överdraget är tillverkat i högkvalitativ bomull från Colombia/Indien.

Kudden mäter 50x50 cm. Stoppningen kan tas ur och överdraget kan tvättas i 30 grader Celsius.


Rättvist och hållbart producerat i Indien och Colombia

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och Colombia.


Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Kudde Dream Red
Produktgranskning

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.870 verifierade recensioner!