288,00kr
Finns i lager
SKU
TR-06055101
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Montering av Hängmatta Tree Strap

Rating:
97% of 100
Specifikationer
Modell Montering av Hängmatta
Färg Svart
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Vikt 0.5 kg
Förpackning 20 x 15 x 5 cm
Maxbelastning 200 kg
Material Polyester
Längd på målarduk 300 cm
Bredd på målarduk 2,50 cm
Totallängd 600 cm
Ladda ner instruktioner

Produktbeskrivning

Upphängningssystemet "Tree Strap"

Detta praktiska upphängningssystem består av en lätt, stark rem med öglor var 15:e cm och en aluminiumkarbinhake. "Tree Strap" är perfekt för resor och kan bära upp till 200 kilo per rem.

Med "Tree Strap" är det enkelt att hänga upp din hängmatta mellan två träd! Vik änden på "Tree Strap" runt trädstammen och dra remmen genom öglan. Du kan använda den medföljande karbinhaken för att hänga upp hängmattan i en av öglorna på remmen.

Tropilex "Tree Strap" innehåller två stycken 3-metersremmar och två stycken karbinhakar i aluminium så att du kan hänga upp båda sidorna av hängmattan.


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Montering av Hängmatta Tree Strap
Produktgranskning
 1. Kvalitet återstår att se på längre sikt
  Produktgranskning
  100%
  Att kunna hänga i storlek super snabbt. Kvalitet återstår att se på längre sikt

  Recension av Karin

  Publicerad