828,00
Finns i lager
SKU
TR-0715101
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00
Specifikationer
Modell Myggnät
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Svart
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Förpackning 30 x 15 x 15 cm
Vikt 1 kg
Totallängd 300 cm
Totalbredd 120 cm
Totalhöjd 120 cm
Minsta upphängningslängd 300 cm

Produktbeskrivning

Håll krypen borta

Vill du sova ostört i din hängmatta? Håll myggor, flugor och andra kryp borta med myggnätet "Mosquito"!

Detta finmaskiga myggnät är lika effektivt som det är lätt att använda. Häng myggnätet "Mosquito" runt hela hängmattan och stäng igen det med dragrepen. Öppna dragkedjan för att kliva in i hängmattan. Dra ihop myggnätet igen och inga fler insekter kan komma nära dig!


Rent förvaringsutrymme

Du kan även använda myggnätet som en praktisk förvaringsplats. Nätet hänger över hängmattan och täcker den helt. Lägg saker såsom väska och skor längst ner på nätet, så behöver de inte ligga på marken.


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Myggnät Mosquito
Produktgranskning

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.799 verifierade recensioner!