Om Hängmatta Butik

Hängmatta Butik har varit specialister på hängmattor, hängmatteställningar, hängstolar, babyhängmattor och tillbehör sedan 2003. Du kan beställa våra produkter snabbt, enkelt och säkert från vår onlinebutik för hängmattor.


Hängmattor i hög kvalitet

Snabb leverans och bra kundservice är några av nyckelorden för vår hängmattebutik. Alla hängmattor vi säljer håller hög kvalitet och du kan snabbt och enkelt köpa den hängmatta du vill ha online.


Säker betalning

För att göra det ännu enklare för dig att slutföra din beställning snabbt och säkert kan du betala säkert med oss. När du ska slutföra beställningen och sedan går till betalningssidan kan du välja mellan de många olika betalningsalternativen, inklusive: kreditkort, PayPal och banköverföring.


Team Hängmatta Butik

Vårt team består av en fantastisk grupp entusiastiska medarbetare. Tillsammans försöker vi göra din köpupplevelse så personlig och trevlig som möjligt.

Hängmattor är vår passion. Hängmattor är en trevlig solig produkt, så det är roligt att få arbeta med dem. Efter så många år vet vi mycket om dem, eftersom vi har arbetat med hängmattor sedan 2003. De hängmattor vi säljer håller högsta kvalitet. Vår prioritet är att du ska vara nöjd med din beställning.

Ring oss om du har några frågor. Vi är här för att hjälpa dig och prata med dig personligen.
Du kan nå oss på 010 7502867 eller via e-post på info@hangmattabutik.se


Showroom i Dedemsvaart

En av våra senaste nyheter är vårt eget showroom i Dedemsvaart (OV). Du är välkommen att komma och prova en hängmatta eller hängstol, alla vardagar mellan 9:00 och 17:00 Det är även möjligt att besöka oss under helgen och utanför kontorstid. För att göra det bokar di en tid via vår kundtjänst.

Hängmatta Butik - Showroom
Fahrenheitstraat 5
7701 BV Dedemsvaart
Nederländerna