288,00
Finns i lager
SKU
TR-0715301
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00
Specifikationer
Modell Omslag
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Grå
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Förpackning 20 x 15 x 5 cm
Material Fallskärmstyg
Vikt 0.3 kg
Totallängd 420 cm
Totalbredd 20 cm
Totalhöjd 20 cm

Produktbeskrivning

Överdrag till din hängmatta

"Sleeve" skyddar din hängmatta från vädret. Det här överdraget kan tas bort på ett ögonblick så att din hängmatta är klar för dig att koppla av i direkt!

"Sleeve" är 4 meter lång och passar till alla hängmattor utan spridarstänger. Överdraget är fäst vid hängmattans ena sida. När du vill skydda hängmattan drar du överdraget över hela hängmattan. När du vill använda hängmattan drar du bara "Sleeven" tillbaka!

Med "Sleeve" förblir din hängmatta alltid snygg utan att du ständigt behöver ta ner den och lägga undan den. Så se till att beställa detta överdrag tillsammans med din nya hängmatta!


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Omslag Hammock Sleeve
Produktgranskning

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.870 verifierade recensioner!