828,00
Finns i lager
SKU
TR-0145101
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00
Specifikationer
Modell Resehängmatta 1 Person
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Svart
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Förpackning 19 x 13 x 13 cm
Maxbelastning 120 kg
Material Fallskärmstyg
Vikt 1 kg
Lyftbygel Nej
Längd på målarduk 250 cm
Bredd på målarduk 170 cm
Totallängd 260 cm
Minsta upphängningslängd 220 cm

Produktbeskrivning

Lätt resekamrat

Resehängmattan "Mosquito" är den perfekta resekamraten! Med denna hängmatta kan du ligga bekvämt var du än är. Tillverkad i fallskärmstyg som andas känns "Mosquito" underbart mjuk.

Fallskärmstyg är även väldigt lätt och kan vikas ihop till ett mycket litet paket. Vikten av resehängmattan "Mosquito", inklusive integrerad upphängning, är därför minimal. Denna hängmatta får alltid plats i en väska eller resväska!

Integrerat myggnät

Resehängmattan "Mosquito" är utrustad med ett integrerat myggnät. Du använder en dragkedja för att öppna myggnätet och krypa in i hängmattan. Stäng dragkedjan så kan du ligga ostörd utan att några insekter kommer in i hängmattan!

Behöver du inget myggnät? Vänd i så fall bara på hängmattan så har du en vanlig resehängmatta!

Integrerad trädrem

Det integrerade fjädersystemet "Tree Strap" gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp hängmattan. Systemet består av två polyesterband (vardera 3 meter långa) och två ultralätta karbinhakar.

Oavsett om du vill hänga upp den mellan två träd, på en sten eller ett räcke: du kan göra allt med detta upphängningssystem!


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Resehängmatta 1 Person Mosquito Black
Produktgranskning

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.799 verifierade recensioner!