708,00kr
Finns i lager
SKU
TR-0145202
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Resehängmatta 1 Person Outdoor Majolia

Specifikationer
Modell Resehängmatta 1 Person
Färg Blå
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Vikt 0.7 kg
Kostnadsfri förvaringsväska Ja - integrerad
Förpackning 19 x 13 x 13 cm
Maxbelastning 120 kg
Material Fallskärmstyg
Lyftbygel Nej
Längd på målarduk 250 cm
Bredd på målarduk 170 cm
Totallängd 260 cm
Minsta upphängningslängd 220 cm

Produktbeskrivning

Lätt resekamrat

En Tropilex-resehängmatta är den perfekta resekamraten! Med en hängmatta i bagaget kan du ligga bekvämt var du än är. Tillverkad i fallskärmstyg som andas känns en resehängmatta underbart mjuk.

Fallskärmstyg är även väldigt lätt och kan vikas ihop till ett mycket litet paket. Vikten på en resehängmatta inklusive integrerad upphängning är minimal, perfekt för att ta med på en resa!


Integrerad trädrem

Det integrerade fjädersystemet "Tree Strap" gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp hängmattan. Systemet består av två polyesterband (vardera 3 meter långa) och två ultralätta karbinhakar.

Oavsett om du vill hänga upp den mellan två träd, på en sten eller ett räcke: du kan göra allt med detta upphängningssystem!


Kan även användas som filt

Visste du att många även använder sin resehängmatta som en filt? Så du har en trevlig ren plats att sola på, på marken eller på stranden, ha en picknick eller bara koppla av!


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Resehängmatta 1 Person Outdoor Majolia
Produktgranskning

Every customer is invited by us or by TrustPilot to write a review. HangmatWereld.nl operates throughout Europe. The product reviews may therefore be automatically translated.

You can also visit our TrustPilot profile. There we have 1,500 verified reviews from each country!

Review us on Reviews Hängmatta Butik