828,00
Finns i lager
SKU
TR-0155306
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Resehängmatta 2 Personer Travel Pluto

Rating:
100% of 100
Specifikationer
Modell Resehängmatta 2 Personer
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Orange
Kostnadsfri förvaringsväska Ja - integrerad
Förpackning 19 x 13 x 13 cm
Maxbelastning 180 kg
Material Fallskärmstyg
Vikt 0.8 kg
Lyftbygel Nej
Längd på målarduk 300 cm
Bredd på målarduk 200 cm
Totallängd 310 cm
Minsta upphängningslängd 270 cm

Produktbeskrivning

Lätt resekamrat

En Tropilex-resehängmatta är den perfekta resekamraten! Med en hängmatta i bagaget kan du ligga bekvämt var du än är. Tillverkad i fallskärmstyg som andas känns en resehängmatta underbart mjuk.

Fallskärmstyg är även väldigt lätt och kan vikas ihop till ett mycket litet paket. Vikten på en resehängmatta inklusive integrerad upphängning är minimal, perfekt för att ta med på en resa!


Integrerad trädrem

Det integrerade fjädersystemet "Tree Strap" gör att du snabbt och enkelt kan hänga upp hängmattan. Systemet består av två polyesterband (vardera 3 meter långa) och två ultralätta karbinhakar.

Oavsett om du vill hänga upp den mellan två träd, på en sten eller ett räcke: du kan göra allt med detta upphängningssystem!


Kan även användas som filt

Visste du att många även använder sin resehängmatta som en filt? Så du har en trevlig ren plats att sola på, på marken eller på stranden, ha en picknick eller bara koppla av!


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Resehängmatta 2 Personer Travel Pluto
Produktgranskning
Kundrecensioner
 1. Lätt att lägga på och lätt att lagra
  100%
  Lätt hängmatta. Lätt att hänga och enkelt att förvara. Mycket trevligt att ta en promenad och vila på hängmattan.

  Recension av Jeroen Van Diem

  Publicerad

 2. Life Changer
  100%
  Jag är inte riktigt kul med hängmattan men när världen vände upp och ner på grund av Coronavirus förändrade det mig. Eftersom jag är en viktig arbetare började jag leta efter en resehängmatta och jag beställde denna Travel Pluto. Jag orkade inte ta hem viruset och smittade min familj. Jag bestämde mig för att stanna utomhus och sov på min hängmatta, det är bekvämt och starkt tills nu. Det är väldigt enkelt att montera och demontera, jag tog alltid med det i mitt arbete och sov utanför sjukhuset. Ett sådant liv en användbar livsväxlare

  Recension av Gio

  Publicerad

 3. Ganska en
  100%
  Fast ljus och mycket lätt att använda, jag rekommenderar för vandrare eller fiskare; )

  Recension av Charly Moretta

  Publicerad

 4. Underbart att resa med
  100%
  Super praktiskt och äntligen något som enkelt kan läggas tillbaka i förvaringsväskan. En riktigt bra vän i rätt väder, och vi har en regelbundet

  Recension av Mart Janssen

  Publicerad

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.799 verifierade recensioner!