228,00
Finns i lager
SKU
TR-0715501
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00
Specifikationer
Modell Special
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Vit / naturfärgad
Förpackning 20 x 15 x 5 cm
Maxbelastning 5 kg
Material Bomull
Vikt 0.2 kg
Totalbredd 32 cm
Totalhöjd 37 cm

Produktbeskrivning

Fortsätt koppla av

När du väl ligger i din hängmatta eller hängstol, vill du helst slippa gå ur den så lite som möjligt. Med "Utility Pocket" kan du hålla allt nära till hands och bara fortsätta slappna av!

Du kan enkelt knyta fast "Utility Pocket" på valfri hängmatta eller hängstol.


Beställ "Utility Pocket" nu med rabatt

Vill du fortsätta slappna av hela tiden? Beställ i så fall "Utility Pocket" samtidigt som en Tropilex-hängmatta eller -hängstol. Du får direkt en bra rabatt!

Lägg bara till "Utility Pocket" och Tropilex-hängmattan eller -hängstolen i kundvagnen. Rabatten tillämpas automatiskt.


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Special Utility Pocket
Produktgranskning

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.799 verifierade recensioner!