6588,00
Finns i lager
SKU
TR-0330201
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Ställning till Hängmatta Familj Larch

Rating:
93% of 100
Specifikationer
Modell Ställning till Hängmatta Familj
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Färg Trä
Förpackning 198,5 x 47 x 12 cm
Maxbelastning 200 kg
Material Trä (FSC®)
Vikt 31 kg
Totallängd 414 cm
Totalbredd 155 cm
Totalhöjd 160 cm
Material på ställning Lärkträ (FSC®)
Justerbar Ja (kedja)
Idealisk längd på hängmatta 360
Ladda ner instruktioner

Produktbeskrivning

Slitstarkt lärkträ: hög kvalitet

Det latinska namnet på "Larch", lärka, (larix) kan även översättas till "båge". Detta namn är därför perfekt för att känneteckna denna hängmatta. Med den eleganta böjda formen på det robusta lärkträet, monterat i din trädgård med galvaniserade stålmuttrar och bultar och som håller upp en vacker hängmatta, kan du verkligen koppla av. När allt kommer omkring kan man inte hålla "bågen" spänd jämt!

Ställningens lärkbågar består av flera ihopsatta lager. Avslutad med en oljebaserad skyddande ytbeläggning har "Larch" ett varmt, robust och mycket elegant utseende. Storleken säkerställer att familjens hängmattor av alla fabrikat kan hänga perfekt i denna ställning.

Att välja rätt hängmatteställning beror på hängmattans totala längd (= duk + rep). Om hängmattan t.ex. har en total längd på 4 meter, måste ställningens upphängningslängd vara minst lika med 4 meter. Lyckligtvis, eftersom ställningarna är justerbara för upphängningslängden, kan du även vara lite mer flexibel när du hänger upp en hängmatta, stramare eller lösare.

Passar alla familjehängmattor på Hängmatta Butik och hängmattor med en total längd på 360 - 400 cm. Den maximala lastkapaciteten är 200 kg.

Ställningen är tillverkad av kvalitetsmärket Tropilex.

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Ställning till Hängmatta Familj Larch
Produktgranskning
Kundrecensioner
 1. Bra hängmatta företag
  100%
  Mycket smidig och korrekt leverans. Bra produkt till ett bra pris.

  Recension av G.B

  Publicerad

 2. Hängmattestativ
  80%
  Leveransen gick smidigt och jag fick alltid ett omedelbart svar på mina frågor i förväg. Så allt gick perfekt, bara solen var inte med, så vänta ett tag innan jag kan prova allt.

  Recension av Dieter

  Publicerad

Varje kund uppmanas av oss eller TrustPilot att skriva en recension. Hängmatta Butik har verksamhet i hela Europa. Produktrecensionerna kan därför översättas automatiskt.

Du kan också besöka vår TrustPilot-profil med över 1.799 verifierade recensioner!