828,00kr
Finns i lager
SKU
TR-0715201
Skickas idag vid beställning före kl. 16:00

Tarp Canopy

Rating:
100% of 100
Specifikationer
Modell Tarp
Färg Svart
Märke Tropilex ®
Välgörenhet 1% For The Planet
Vikt 1.1 kg
Kostnadsfri förvaringsväska Ja
Förpackning 20 x 15 x 5 cm
Material Fallskärmstyg
Totallängd 400 cm
Totalbredd 300 cm
Totalhöjd 150 cm

Produktbeskrivning

Sov torrt i din hängmatta

Vill du sova ute i din hängmatta, bekymmerslöst och utan att bli attackerad av regnet? Med Tropilex presenning "Canopy" kan du göra just det!

Du kan enkelt fästa presenningen mellan två träd. Häng den över hängmattan och dra åt presenningen med de medföljande repen och spikarna.

Denna presenning är nödvändig för alla som sover utomhus i en hängmatta. Men även vid andra tillfällen erbjuder "Canopy" snabbt skydd mot regnet. Den perfekta produkten för alla vandrare och backpackers!


Rättvist och hållbart producerad i Indien

Tropilex tillverkningar i Colombia och Indien är så hållbara och rättvisa som möjligt. I Indien t.ex. samarbetar Tropilex med en fabrik som främjar kvinnornas frigörelse. Detta har bland annat lett till omhändertagande av två byar, vilket har gett 60 landsbygdskvinnor anställning!

Tropilex betalar ett rimligt pris för sina produkter och säkerställer goda arbetsförhållanden. Det betyder att för varje hängmatta eller hängstol som säljs kan Tropilex bidra till välståndet i utvecklingsregioner i Indien och på andra håll!

Kombinationserbjudanden

Glöm inte att titta på kombinationserbjudandena på denna sida. Du får en attraktiv rabatt när du beställer en hängmatta eller hängstol tillsammans med en ställning eller annat tillbehör.

Motsvarande produkter för dessa erbjudanden är tydligt angivna. Då vet du även med säkerhet om ställningen eller tillbehöret matchar din hängmatta eller hängstol!


One Percent for the Planet

Genom att köpa den här produkten stöder du direkt ett viktigt ändamål. Som medlem i One Percent For The Planet, donerar varumärket Tropilex minst 1 % av sin totala årliga omsättning till välgörenhetsorganisationer.

Har du några frågor om den här produkten?

Ebba Karlsson

Ring hängmattejouren

Video

Passar perfekt

Recensioner

Recensioner

Write Your Own Review
Du granskar:Tarp Canopy
Produktgranskning
 1. Kraftig
  Produktgranskning
  100%
  Sömnad är solid stark och jag är väldigt nöjd.

  Recension av S. Brent

  Publicerad